Mukaan kampanjaan

Kaikki apu vaalikampanjan toteuttamiseksi on tarpeen. Tässä vaiheessa voit auttaa kampanjassa paitsi kertomalla kampanjasta kavereille, tykkäämällä Facebookissa poliitikkosivustani myös liittymällä kampanjatiimiini.

Tule mukaan kampanjatiimiin

Vaalikampanjan toteutuksesta vastaa ehdokkaan lisäksi kampanjatiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa käytännön vaalityötä. Käyttöä on kaikenlaiselle osaamiselle aina graafisesta suunnittelusta raakaan jalkatyöhön ja ideointiin. Kampanjatiimiin osallistuminen on myös hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin, jotka jakavat saman arvomaailman. Kampanjatiimiin voi osallistua erilaisin panostuksin oman jaksamisen ja aikataulujen mukaan.

Kampanjatiimiini pääset mukaan ottamalla yhteyttä Facebookin kautta tai halutessasi ottamalla suoraan minuun sähköpostitse yhteyttä salla.i.viitanen[ät]gmail.com. Tervetuloa mukaan!

Kutsu käymään

Osallistun mielelläni tilaisuuksiin, paneeleihin ja väittelyihin. Jos sinulla on hyvä tapahtumaidea tai haluaisit kutsua minut puhumaan jostakin aiheesta, ota yhteyttä!

Lahjoita kampanjaan

Voit lahjoittaa rahaa kampanjatiimille Vasemmiston ehdokasgallerian kautta. Pienikin summa auttaa huomattavasti kampanjan toteuttamisessa!